Voor Decanen

Binnen ons team hebben we veel expertise over LOB in het VO en MBO onderwijs, binnen deze contexten bieden we dan ook tools en begeleiding in de vorm van workshops en hulpmiddelen. 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons!Het Toekomst Coderen spel is mede ontwikkeld door onze coach Judith Oltmans. Het heeft als doel om jouw leerlingen op een positieve manier te laten ervaren wat er komt kijken bij het keuzeproces. Daarnaast laten we je zien hoe je je keuzes verder goed kunt onderbouwen door naar verschillende onderdelen te kijken.

We geven jouw leerlingen met dit spel een tool om ZELF goed onderbouwde keuzes te kunnen maken zonder dat ze hierbij beïnvloed worden door de omgeving. Het resultaat is inzicht en overzicht met als resultaat een persoonsprofiel waardoor ze aan de slag kunnen gaan met hun toekomst.  Neem contact op met Judith! of kijk verder op www.toekomstcoderen.nl


Sjoerd Bongaerts, is als docent VO, decaan en trainer actief in het begeleiden en trainen van studenten en docenten op het gebied van LOB. Sjoerd biedt hierin maatwerk. 

Daarnaast heeft Sjoerd een gesprekstool ontworpen die het voeren van gesprekken met jongeren speelser en makkelijker laat verlopen. Door het gebruik van de tool worden de jongeren aan het denken gezet door ze te laten reflecteren op hun eigen zelfbeeld. Kortom, een veelzijdige tool die de basis vormt voor een inspirerend gesprek. De tool kan op verschillende manieren worden ingezet.Meer informatie over het trainingsaanbod en de gesprekstool vind je via zijn site. (www.youngtalentcoach.com)

Op vraag bieden wij voorlichtingen voor ouders over het keuzeproces van jongeren en wat ouders hierin kunnen betekenen. Ook geven we workshops aan jongeren en kunnen we ondersteunen tijdens de piekmomenten van u als decaan. Alle workshops zijn uiteindelijk maatwerk. Als coaches werken we hierin samen door heel Brabant en Limburg. Neem contact op met onze coach Fenna voor meer informatie.